Jelentkezés az eseményre

MSZÉSZ tagok

19.900 Ft + áfa

A kedvezményes belépést a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tagjai, illetve azok képviselői számára biztosítjuk.

Szakmai célcsoport

25.900 Ft + áfa

A kedvezményes belépést szállodák, éttermek, utazási irodák és turisztikai vállalkozások képviselői számára biztosítjuk.

MSZÉSZ társult tagok, IVSZ tagok

59.900 Ft + áfa

A kedvezményes belépést a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének társult tagjai és az IVSZ tagjai, illetve azok képviselői számára biztosítjuk.

Normál belépő

79.900 Ft + áfa

Normál belépő az érdeklődő szervezetek képviselői és magánszemélyek számára a Futourism 2022 konferenciára.


Elfogadom az általános szerződési feltételeket

Felhívjuk figyelmét, hogy a rendezvényre való belépést érvényes COVID-19 védettségi igazolás bemutatásához kötjük!

A konferencia résztvevői számára az Aquaworld Resort Budapest 20 százalékos kedvezményt biztosít szobafoglalás esetén. A kedvezmény érvényesítéséhez szükséges kódot a regisztrációt követően küldjük el.


Általános szerződési feltételek

A rendezvényre való belépés feltétele a regisztráció és a részvételi díj előzetes kiegyenlítése, melyről a konferenciát szervező és a közvetített szolgáltatásokat nyújtó Bitport.hu Média Kft. visszaigazolást küld a jelentkezéskor megadott elektronikus levélcímre. A részvételi díjak és kedvezmények megváltoztatásának jogát, illetve a kedvezményekre való jogosultság elbírálásának lehetőségét a rendezvény kezdetéig fenntartjuk.

A részvételi díj tartalmazza az egész napos belépőt a 2022. 03. 02-án rendezendő Futourism 2022 konferenciára és kiállításra, magában foglalva a rendezvény előadásain és kerekasztal-beszélgetésein való részvételt, illetve a fogyasztást (kávészünetek, büféebéd, prémium büfévacsora), amelyet külön tételként szerepeltetünk a számlán.

A jelentkezéskor megadott felhasználói információ kezeléséről érvényes adatkezelési tájékoztatónkban nyújtuk részletes felvilágosítást, melynek tudomásul vétele a megrendelés feltétele. A regisztrációval és a részvétellel kapcsolatos kérdéseket a futourism.hu oldal kapcsolat menüpontjában szereplő elérhetőségeken várjuk!

A jelentkezés és fizetés feltételei

A sikeres online regisztrációról a jelentkezéskor megadott elektronikus levélcímre küldünk visszaigazolást. Ennek mellékleteként küldjük a díjbekérőt, melynek kiegyenlítését a visszaigazolástól számított 8 munkanapon belül, de legkésőbb a konferencia előtt 2 munkanappal várjuk, elmaradása esetén pedig a regisztrációt töröljük. A pénzügyi teljesítést követően elektronikus vagy papíralapú előlegszámlát, a konferencia lezárultát követően pedig végszámlát küldünk a regisztráció során megadott elérhetőségekre.

Felhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy az online regisztráció megrendelésnek minősül. A díjbekérő kiegyenlítését követően nem áll módunkban lemondást elfogadni, sem távolmaradás esetén a részvételi díjat visszatéríteni. A részvételi díj kiegyenlítése után a részvétel joga az adott szervezeten belül átruházható.

Konferenciánkat a járványhelyzetre vonatkozó mindenkori törvényi szabályozásnak megfelelően rendezzük meg. A belépést érvényes COVID-19 védettségi igazolás bemutatásához kötjük, melynek elmaradásakor sem a megrendelő belépését, sem a részvételi díj visszatérítését nem áll módunkban biztosítani.

A Bitport.hu Média Kft fenntartja a jogot a rendezvény helyszínének vagy időpontjának módosítására, kötelezettséget vállalva a megrendelők megfelelő időben való tájékoztatására. Ha a rendezvény újabb jogszabályi vagy hatósági korlátozások, illetve a szervezőtől független egyéb külső körülmények miatt nem tartható meg az aktuálisan kijelölt helyszínen és időpontban, a befizetéseket a döntés közzétételét követő 15 napon belül visszatérítjük.